Geoloep Geoviewer


De Geoloep Geoviewer is een platform voor het ontsluiten van geodata via het internet. Het is een modulair systeem dat voor elk project op maat kan worden ingericht. De Geoloep Geoviewer is leveranciersonafhankelijk en kan gekoppeld worden aan een groot scala aan databronnen.

Om al die verschillende databronnen in één applicatie te kunnen combineren bestaan er abstractielagen. Die zorgen ervoor dat elke databron op dezelfde manier door de Geoviewer te benaderen is. Op deze wijze biedt de Geoloep Geoviewer ondertussen al ondersteuning voor OGC-standaarden als WMS, WMTS en WFS, ESRI-standaarden als FeatureLayers en TileLayers en nog vele andere.

De Geoloep Geoviewer is gemakkelijk te koppelen aan GeoServer en ArcGIS Online / Server. Door de koppeling met ArcGIS Online is het heel gemakkelijk om data die binnen het ESRI-ecosysteem wordt beheerd in een eigen applicatie te ontsluiten. De Geoloep Geoviewer is compleet naar wens in te richten, terwijl dat voor de interface van ArcGIS Online maar in beperkte mate mogelijk is.

 

overzicht geoloep geoviewer

De plaats van de Geoloep Geoviewer binnen het traject van dataontsluiting.

Rondom de kaart kunnen verschillende widgets geplaatst worden. Zij kunnen gelinkt worden aan het huidige kaartbeeld en andersom ook de kaart beïnvloeden. Ten aanzien van de vorm en inhoud van die widgets bestaat volledige vrijheid. Dat maakt de Geoloep Geoviewer een uitstekend platform voor het implementeren van maatwerk geoapplicaties.

Voorbeelden

  1. Demo Geoloep Geoviewer
  2. Kadasterloep.nl
  3. Treinradar

Meer informatie

Wij vertellen graag over de mogelijkheden van de Geoloep Geoviewer. Neem vrijblijvend contact op.


© 2016 - Geoloep  -  Terug naar boven  -  Algemene voorwaarden  -  Contact